Alex Velea, o nouă melodie cu subînțeles: „Ciorditoru’ PUR”! Cu cine e artistul în război acum?

Alex Velea, o nouă melodie cu subînțeles: bdquo;Ciorditoru rsquo; PUR ! Cu cine e artistul în război acum?
Citeste mai mult despre: Alex Velea, Abi, ciorditoru pur, Selly,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 14 Mai 2020
La începutul acestui an, Alex Velea și Abi au pornit un adevărat scandal în mediul online, dedicându-și atât piese, cât și vloguri, ba mai mult decât atât, s-au atacat și prin mesaje postate la story pe Instagram.

După scandal, Abi a apărut tot mai rar în mediul online, nu a mai lansat nicio piesă nouă și a postat foarte rar fotografii și story-uri pe Instagram, astfel că Alex Velea s-a autoproclamat câștigător, mai ales că în versurile melodiei pe care i-a dedicat-o în luna ianuarie afirma că i-a încheiat cariera.

Citește și

„Trebuia să-i dau o lecție, l-am distrus, s-a terminat. Ți l-am distrus, s-a terminat”, afirma la acea vreme Alex Velea.

În scandalul din luna ianuarie a fost implicat și vloggerul Zbir, care afirma că Alex Velea îi datorează aproximativ 10.000 de euro, după ce el s-ar fi ocupat de mai multe videoclipuri și melodii care poartă semnătura Golden Boy Society, casa de discuri a lui Alex Velea.

Chiar dacă artistul a explicat pe YouTube de unde au pornit zvonurile potrivit cărora i-ar datora bani vloggerului și toată lumea a crezut că astfel cearta va fi încheiată, se pare că acum războiul s-a reaprins.

Alex Velea a lansat o nouă melodie, „Ciorditoru’ PUR (Playboy Velly)”, în care afirmă, fără a da nume, că o persoană îl acuză că are să-i dea bani. Însă piesa nu este semnată Alex Velea, ci Golden Gang. Mai mult decât atât, cântărețul spune și ce răspuns i-a dat acuzatorului: „Să mă pupi în c**”!

Deoarece Alex Velea nu a anunțat cui îi este adresată melodia, pe internet au apărut fel și fel de supoziții, unii fani afirmând că este pentru Zbir și Abi, în timp ce alții au remarcat că artistul are bluză cu SOS, astfel că sunt de părere că diss-ul este pentru Selly.

„Un diss pentru Zbir, cred că v-ați prins. Bine, Alex”, „Ăsta e un diss pentru Abi. Tot nu te lași, Velea”, „De ce avea Velea tricou cu SOS?”, „5GANG, v-a dat-o, să mor”, „Disstrack Busta România?”, „Diss lui Ian? Așa pare” și „Această piesă e diss pentru Selly?” sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut pe YouTube.

Vezi și: Facem Level – episodul 2: Mădălin dovedește că distracția nu ține cont de trofee în Brawl Stars

FULLSCREEN
Alex Velea, o nouă melodie cu subînțeles: „Ciorditoru’ PUR”! Cu cine e artistul în război acum?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies