Alexandra Becali, fotografii din locații exclusiviste! E considerată cea mai frumoasă și cea mai modernă dintre fetele Becali

Alexandra Becali, fotografii din locații exclusiviste! E considerată cea mai frumoasă și cea mai modernă dintre fetele Becali
Citeste mai mult despre: Alexandra Becali, fotografii, Gigi Becali,
Data publicarii: 27 Decembrie 2019
Data actualizare: 27 Decembrie 2019
Fiica mijlocie a lui Becali e mult mai mondenă decât surorile sale, se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce un bolid de 200 de mii de Euro și e interesată de fashion. 

Așa că nu e de mirare că are și un cont de Instagram, cu tot mai mulți urmăritori și cu șanse serioase de a deveni, în timp, influencer. Deocamdată, îi ține la curent pe cei peste 5 mii de followers cu locațiile în care ajunge, iar ultima poză le-a tăiat respirația multora. Alexandra se află într-o locație exclusivită, pentru sporturi de iarnă, unde se bucură de o iarnă ca în povești.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @alexandra.becali pe


Tot speciale sunt și pozele postate de frumoasa Alexandra din America, fotografii în care ea apare în New York.

Deși e îmbrăcată casual, afisează o atitudine foarte încrezătoare și pare că se simte în SUA acasă. Ținuta e alcătuită în mod evident din haine de firmă și accesorizată discret, în condițiile în care deja se știe că Alexandra e foarte interesată de modă. 

În toate pozele, Alexandra apare neînsoțită. Tânăra e necăsătorită și, deși s-a scris de curand că s-ar fi despărțit de iubit, aceasta a afirmat că...nici măcar nu a avut o relație cu bărbatul respectiv. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @alexandra.becali pe


PUTEȚI VEDEA IMAGINI SPECIALE CU TEODORA BECALI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS: 

În condițiile în care fiica lui are deja 23 de ani și pare foarte stăpână pe sine, Gigi Becali  nu a ieșit în niciun fel să comenteze ultimele referiri din presă la fiica sa. În repetate rânduri însă, a povestit că, pentru el, familia este sfântă, iar fetele reprezintă totul. 


Pe lângă Teodora și Alexandra, Gigi Becali mai are o fată, recent devenită majoră, pe frumoasa Cristina Becali.

Pe PRO TV PLUS puteți vedea imagini de la nunta Teodorei Becali:

FOTO: INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies