Alexandra Dinu, apariție diafană la Festivalul de Film de la Veneția! Actrița, pozată din toate unghiurile pe covorul roșu

Alexandra Dinu, apariție diafană la Festivalul de Film de la Veneția! Actrița, pozată din toate unghiurile pe covorul roșu
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Septembrie 2022
Data actualizare: 07 Septembrie 2022
După Mădălina Ghenea, o altă româncă superbă a făcut impresie pe covorul roșu de la Veneția. Este vorba despre Alexandra Dinu, care a strălucit sub ploaia de blițuri din “Orașul plutitor”. 

Alexandra Dinu a participat la premiera peliculei “Dead For a Dollar”, care a avut loc la cea de 79-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. 

Actrița în vârstă de 41 de ani este extrem de iubită în Italia, țară care i-a devenit a doua casă de foarte mulți ani. 

Alexandra Dinu a fost ravisantă într-o rochie transparentă, semnată Vestiare D’un Oiseau Libre. Cu un make-up care i-a scos ochii superbi în evidență și părul prins lejer, actrița a făcut furori pe covorul roșu. 

Rochia transparentă cu inserții strălucitoare i-a venit ca turnată și i-a pus în valoare silueta fără cusur. 

Alexandra a fost pozată din toate unghiurile pe covorul roșu. Actrița s-a fotografiat cu alte două românce prezente la festival. Este vorba despre Bianca Niculae și regizoarea Cristina Jacob. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)


 

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies