Alexandra Stan, atacată de fani după o nouă fotografie interzisă: „Dacă nu merge cu vocea, hai cu formele”

Alexandra Stan, atacată de fani după o nouă fotografie interzisă: Dacă nu merge cu vocea, hai cu formele
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, Instagram,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Aprilie 2021
Data actualizare: 03 Octombrie 2021
Nu mai este niciun secret că Alexandra Stan știe să fie în centrul atenției nu doar cu piesele pe care le lansează, ci și cu postările pe care le face în mediul online.

Acum, artista este în topuri cu melodia „Aleasă”, în urmă cu aproximativ un an cucerea publicul cu „Obsesii”, însă niciodată nu a renunțat și la fotografiile de-a dreptul incendiare în care apare.

Spre exemplu, în urmă cu doar câteva zile Alexandra Stan a postat pe Instagram o imagine în care apare într-o ținută transparentă pe sub care nu poartă nimic. Chiar dacă a adunat zeci de mii de like-uri și sute de comentarii, cei mai mulți fani afirmând că artista este superbă, au existat și internauți care au atacat-o dur pe cântăreață.

„Rămân la aceeași părere: Ai fi o starletă porno de valoare! Muzica pe care tu o faci este exact cum se spune: Mai mult zgomot! Gândește-te că tinerețea ta este pe muchie, după, ușor-ușor, vei intra în umbră și nimic nu te va mai scoate de acolo, decât scandaluri sau cancan-uri de doi bani”, „Sexy pornsinger”, „Pune-ți și tu silicoane” și „Dacă nu merge cu vocea, hai cu formele” au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale fanilor.

foto: Instagram Alexandra Stan

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies