Alexandra Stan, o nouă apariție interzisă pe internet! Ce fotografie a postat artista: „Scuze”

Alexandra Stan, o nouă apariție interzisă pe internet! Ce fotografie a postat artista: bdquo;Scuze
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, Instagram,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Aprilie 2021
Data actualizare: 16 Aprilie 2021
Dacă în trecut reușea să cucerească întreaga planetă cu melodii precum „Mr. Saxobeat”, acum Alexandra Stan este vedetă pe plan local nu doar datorită carierei muzicale.

Chiar dacă este în topurile radio cu piesa „Aleasă”, artista nu ratează niciun moment de a ieși în evidență și cu fotografiile pe care le postează în mediul online.

Nu doar o dată, Alexandra Stan a demonstrat că este lipsită de inhibiții, iar internetul a fost luat cu asalt la un moment dat de un filmuleț în care artista dansa goală complet în propria locuință. Zilele trecute, ea a postat pe Instagram o nouă imagine interzisă, însă pe care a avut grijă să o cenzureze.

„Scuze. Mami nu e acasă. Sunați mai târziu”, a scris Alexandra Stan în dreptul fotografiei în care apare într-o bluză transparentă pe sub care nu poartă nimic.

Imaginea a strâns rapid peste 50.000 de like-uri și sute de comentarii, unele dintre acestea fiind, așa cum era de așteptat, legate de modul în care s-a fotografiat artista.

„Nu se vede clar ce este mai important”, „Sâni mici”, „Opriți cenzura”, „Lasă-ți frumusețile lăsate de la Dumnezeu să se vadă” și „Nu știu de ce ți le mai acoperi, că oricum le-a văzut toată țara” au scris fanii în dreptul pozei.

foto: Instagram Alexandra Stan

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies