Alexandra Stan, pusă la zid de fani din cauza unei fotografii: „Ne arată cum a înzestrat-o fizic Dumnezeu”

Alexandra Stan, pusă la zid de fani din cauza unei fotografii: Ne arată cum a înzestrat-o fizic Dumnezeu
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, Instagram,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Martie 2021
Data actualizare: 28 Martie 2021
Recunoscută la nivel mondial datorită melodiei „Mr. Saxobeat”, Alexandra Stan nu a mai reușit în ultimul timp să depășească granițele țării din punct de vedere al pieselor lansate.

Chiar dacă în România încă se aude la radio cu melodii precum „Obsesii” și „Aleasă”, fanii pare că au uitat că Alexandra Stan este cântăreață și o așteaptă pe aceasta pe platformele interzise minorilor, după ce artista a postat în mediul online mai multe fotografii și filmulețe incendiare, în care apare inclusive nud.

Zilele trecute, Alexandra Stan a postat pe Instagram o fotografie în care apare mai îmbrăcată ca niciodată, însă fanii au pus-o la zid din cauza acestei fotografii.

„Te vrem pe OnlyFans” și „O cântăreață foarte renumită și arhicunoscută pentru talentul ei pornografic. Cu vocea nu prea vrea să ne arate ce poate. Se pare că preferă să ne arate mai mult cum a înzestrat-o Dumnezeu pe ea fizic” au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase.

În ciuda criticilor pe care le primește de la internauți, Alexandra Stan are parte de un succes foarte mare în mediul online, iar fotografiile pe care le postează pe Instagram adună fiecare în parte zeci de mii de like-uri și sute de comentarii.

„Ne omori cu trupul tău sexy”, „Ești piesă rară” și „Foarte frumoasă” îi scriu fanii în dreptul fotografiilor.

foto: Instagram Alexandra Stan

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies