Alexandra Stan, selfie-video cu pisica în brațe! Ce filmuleț a postat pe Instagram

Alexandra Stan, selfie-video cu pisica în brațe! Ce filmuleț a postat pe Instagram
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, Instagram,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Mai 2020
Data actualizare: 18 Mai 2020
Au trecut aproximativ șase luni de când Alexandra Stan a apărut în toată presa din cauza unui filmuleț pe care l-a postat din greșeală pe internet, după cum a precizat chiar ea.

Clipul cu pricina, care a fost distribuit în mediul online în luna decembrie a anului trecut, o prezenta pe Alexandra Stan în timp ce dansa nud în propria locuință, iar la un moment dat și-a luat și pisica în brațe. La acea vreme, artista dezvăluia că filmulețul fusese făcut special pentru iubitul ei, însă în loc să i-l trimită în privat, l-a făcut public!

De atunci și până acum, Alexandra Stan a mai postat pe internet filmulețe și fotografii în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată, astfel că mulți fani au afirmat pe rețelele de socializare că și în luna decembrie clipul a fost postat tot intenționat, nu din greșeală.

Cum o astfel de întâmplare se uită cu greu sau chiar niciodată, ecoul ei răsună și în prezent, iar artista pare că face special pentru a aminti de acel moment: zilele trecute a postat pe Instagram, la story, un nou clip în care dansează cu pisica în brațe și pare a fi goală!

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies