Alexandru Arșinel, internat din nou în spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul

Alexandru Arșinel, internat din nou în spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Alexandru Arșinel a început anul cu probleme serioase de sănătate și se pare că-l va încheia tot pe un pat de spital. 

Îndrăgitul actor a ajuns zilele trecute la spital din cauza unor probleme la inimă. Alexandru Arșinel spune că încă are de tras de pe urma infectării cu Covid-19, boala care i-a “dereglat organismul”. 

Acum, actorul în vârstă de 82 de ani va rămâne câteva săptămâni sub atenta supraveghere a medicilor. 

“Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de Covid-19, care mi-a dereglat organismul. Voi rămâne internat câteva săptămâni. Nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea”, a declarat Alexandru Arşinel pentru Impact.

Marea durere a actorului este că problemele de sănătate nu-i vor permite să marcheze cum se cuvine dispariția colegei sale de scenă, regretata Stela Popescu. În 23 noiembrie se vor împlini patru ani de la dispariția actriței, iar Arșinel nu va putea participa la comemorare. 

FOTO Alexandru Arșinel și Stela Popescu (captură Youtube)

“Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”
, a mai spus actorul potrivit sursei menționate mai sus. 

În primăvară, Alexandru Arșinel și soția sa au fost diagnosticați cu Covid-19 și internați în spital. Atunci, actorul a fost externat după trei săptămâni.

În 2013, fostul director al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

Fotografii: Agerpres/ capturi La Maruta

Vezi și VIDEO: Tiktokjobs: Trucuri de editare
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies