Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, mesaj sfâșietor înainte de moartea artistei

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, mesaj sfâșietor înainte de moartea artistei
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Martie 2021
Data actualizare: 26 Martie 2021
Cornelia Catanga a murit la Spitalul Universitar din Capitală și a lăsat în urmă un soț îndurerat și un fiu distrus de durere. Alexandru Pădureanu, stabilit în SUA, a postat un mesaj sfâșietor pentru mama lui, cu două zile înainte de decesul neașteptat.

Alexandru Pădureanu are 24 de ani și a studiat muzica clasică, lăutărească și jazz. În prezent, fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu trăiește în America, alături de o româncă stabilită peste Ocean.

Tânărul muzician i-a adus un adevărat tribut pe Facebook celei care i-a dat viață și i-a luat apărarea în mediul online în fața celor care îi criticau mama. 

Postez și eu asta, ptr unii care se pricep la muzică și au impresia că muzica s-a terminat la Regi/Regine și așa mai departe... ei le știu pe toate.... (hohaveller) stai așa că nu-i așa... femeia asta care o postez, a avut și are un auz fantastic, și când pune mâna pe acordeon cântă ca bărbații....... numai zic (sic!) când intră într-o încăpere face liniște în 2 secunde, oriunde se duce. 

Are un TALENT ATÂT de MARE încât îmi spune până și tonalitățile la JAZZ fie că-i cânt, fie că ascult ceva frumos, care vreau să împărtășesc cu ea și rămân uluit !!!! Nu o laud că-i femeia care mi-a dat viață, dar e GREU să ai super carisma, și să fii iubită de toți... Dar mai ales de DUMNEZEU !!! Să ascultăm zic eu.. fără prea multă vorbărie.. SĂNĂTATE!!!!”, a scris Alexandru Pădureanu pe Facebook.

La două zile de la acest mesaj, la ora 4.00 în dimineața de vineri, Cornelia Catanga a murit la Spitalul Univeristar.

Într-un interviu acordat playtech.ro, Alexandru Pădureanu a declarat că tatăl lui a primit foarte greu vestea morții soției lui.

Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?”, a spus tânărul.

Conform jurnalistei Mara Bănică, cea care a obținut informații din partea familiei, artista era infectată cu coronavirus și s-a tratat acasă.

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa...Este cumplit ce s-a întâmplat”, a dezvăluit jurnalista.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: Am găsit iarbă dată cu ulei în Apex Legends - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 23

  • Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, mesaj sfâșietor înainte de moartea artisteiVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!