Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, ferită de sancțiunile occidentale. Care ar fi explicația

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, ferită de sancțiunile occidentale. Care ar fi explicația
Vladimir Putin și Alina Kabaeva, la un eveniment găzduit de Kremlin. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Aprilie 2022
Data actualizare: 26 Aprilie 2022
Statele occidentale au lovit puternic în mai toți apropiații lui Vladimir Putin, cu scopul de a tăia alimentarea cu fonduri destinate finanţării războiului odios împotriva Ucrainei. Însă, până acum, sancțiunile au ocolit-o pe Alina Kabaeva, despre care se spune că ar avea trei copii cu liderul de la Kremlin.

Fosta gimnastă Alina Kabaeva (38 de ani) se află în atenția statelor occidentale, însă până acum liderii politici din Vest s-au opus aplicării de sancțiuni împotriva sa. Deși există informații potrivit cărora femeia ar trăi în Elveția cu cel puțin trei dintre copiii lui Vladimir Putin, americanii nu au luat măsuri care să-i limiteze acțiunile.

Conform oficialilor de la Washington, există indicii serioase că fosta gimanstă, căreia i s-a atribuit o relație amoroasă cu Vladimir Putin, ar fi folosită de liderul de la Kremlin ca paravan pentru ascunderea averii sale.

Experți de informații americani, citați de Wall Street Journal, au declarat că sancționarea fostei gimnaste ar fi periculoasă, fiindcă l-ar răni grav pe Vladimir Putin. Îngrijorarea majoră a americanilor este că liderul rus ar putea lua decizii radicale, în măsură să sporească insecuritatea în zona Europei Centrale și de Est.

Din păcate, ea nu este capabilă să-l împiedice pe Putin să ducă războiul în Ucraina. Dar, cu siguranță, o va durea. Îi va face viața mizerabilă și va cauza cu siguranță anumite daune proprietăților și averii lui, care sunt ascunse în tot felul de paradisuri fiscale, inclusiv răspândite printre rudele și familia lui”, consideră Rebekah Koffler (foto), fost ofițer de informații al SUA.

Totuși, experta de origine rusă spune că decizia de a o „proteja” pe Kabaeva este lipsită de sens.

Alina Kabaeva a fost logodită cu polițistul David Museliani, însă relația lor s-a spulberat în 2005. În 2008, un ziar din Moscova a dezvăluit că gimnasta s-a logodit cu președintele rus Vladimir Putin. 

Știrea a fost vehement combătută, iar ziarul a fost închis. Însă, informația potrivit căreia ar fi avut o aventură cu liderul de la Kremlin a continuat să circule în toate mediile. În 2015, Alina Kabaeva ar fi născut o fetiță într-o clinică din Elveția. În 2019, fosta gimnastă ar fi adus pe lume doi băieți gemeni, la Moscova. Toți cei trei copii ar avea același tată, Vladimir Putin.

Informația a fost negată de președintele rus, care mai are două fiice, din căsătoria cu Ludmila Shkrebneva, pe care le-a ținut departe de lumina reflectoarelor.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!