Alina Pușcaș, uimită de ce a găsit în spitalul mobil în care e internată cu Covid-19

Alina Pușcaș, uimită de ce a găsit în spitalul mobil în care e internată cu Covid-19
Alina Pușcaș a fost internată la sfârșitul săptămânii trecute. FOTO: alina_puscas_
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Iunie 2020
Alina Pușcaș e internată în spitalul mobil al Armatei, destinat pacienților cu Covid-19. Actrița dezvăluie, în fiecare zi, cum se simte și ce se întâmplă în unitatea medicală.

Alina Pușcaș a început săptămâna cu o veste bună și cu una proastă. Spitalul ROL 2, ridicat de Armată în curtea Institutului „Ana Aslan” din Otopeni, a început să se umple de pacienți. Dacă la sfârșitul săptămânii trecute erau doar 10 bolnavi de Covid-19, luni situația e alta.

M-am trezit ceva mai devreme pentru că am simțit o vânzoleală mai serioasă în jur, cumva atipică față de zilele trecute, și, se pare că nu a fost degeaba, ci pentru că au apărut destul de multe noi cazuri, dintr-odată. Îmi pare rău să aud asta și, cumva, îmi anulează bucuria că aseară am primit primul test negativ”, a dezvăluit vedeta, într-un Insta Story. 

Însă, ea așteaptă și cel de-al doilea test negativ, pentru a se putea bucura pe de-a-ntregul. Vestea bună de luni vine după ce, săptămâna trecută, a primit două rezultate pozitive.

Spitalul ROL 2 al Armatei a fost ridicat pentru a găzdui pacienții asimptomatici sau cu forme ușoare de Covid-19.

În weekend, Alina Pușcaș a aflat cu stupoare că va primi pizza de la medicii care lucrează la spitalul în care a fost adusă la sfârșitul săptămânii trecute. Vedeta spune că doctorii și-au făcut un obicei din a cumpăra mâncare pentru pacienți, din banii lor.

Se pare că, o dată pe săptămână, cel mai important om de aici, cel care conduce această unitate, le face o bucurie și comandă pizza pentru toată lumea. Mi se pare incredibil. Mi se pare foarte frumos acest gest”, a spus actrița, care și-a propus să întoarcă favorul făcut de medici.

De aici, din interior, voi da niște telefoane și voi încerca să fac cumva să-i bucur și eu pe ei. Sunt niște oameni care merită toată atenția mea și a  noastră, a celor care suntem aici internați, pentru că ei stau o săptămână, complet, aici. O săptămână nu se întâlnesc cu familia deloc. După care vin alții și stau o săptămână și dorm tot aici”, a mai spus Alina Pușcaș.

Fotografii: alina_puscas_

Vezi și VIDEO: Videochat - episodul 1

FULLSCREEN
Alina Pușcaș, uimită de ce a găsit în spitalul mobil în care e internată cu Covid-19
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO