Alina Pușcău, depistată cu varianta Delta a SARS-CoV-2: "Nu pot să mă ridic în picioare" 

Alina Pușcău, depistată cu varianta Delta a SARS-CoV-2: Nu pot să mă ridic în picioare
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 27 Septembrie 2021
Data actualizare: 27 Septembrie 2021
Fotomodelul Alina Pușcău traversează o perioadă delicată. Tânăra se numără printre cei care s-au infectat cu noul coronavirus și se pare că starea ei nu este tocmai bună. Ea a transmis internauților un mesaj și i-a rugat să ia în serios pericolul reprezentat de tulpina delta.

Alina Pușcău a contractat noul coronavirus, iar de mai bine de o săptămână se află în izolare la domiciliu. Starea ei nu este dintre cele mai bune, judecând după mesajul pe care l-a transmis prin intermediul contului personal de Instagram.

În clipul video, modelul apare cu lacrimi în ochi în timp ce descrie simptomele agresive avute. „Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos", a fost mesajul Alinei. 

Vezi și: Mamuții sunt readuși la viață!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!