Alina Pușcău, internată de urgență în spital, după ce a făcut COVID-19: „ Am dureri de cap, vărsături”

Alina Pușcău, internată de urgență în spital, după ce a făcut COVID-19: bdquo; Am dureri de cap, vărsături
Citeste mai mult despre: Alina Puscau, COVID-19, spital,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Septembrie 2021
Data actualizare: 28 Septembrie 2021
Aflată în a noua zi de izolare la domiciliu, după ce a făcut COVID-19, varianta Delta, Alina Pușcău a avut un mesaj pentru fanii ei de pe Instagram.

Fosta concurentă de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni” s-a filmat în timp ce era în pat, afirmând că se simte foarte rău.

„E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine. Îmi este foarte greu, extrem de greu. Cu COVID-19 nu este de joacă. Luați în serios, faceți vaccinul, aveți grijă, e foarte periculos. Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Îmi este extrem de greu să pot să respir, să pot să vorbesc. Astăzi este a noua zi și e foarte greu. Abia pot să mănânc. Este foarte greu”, a spus Alina Pușcău.

La doar câteva ore după ce s-a postat așa pe story, vedeta a revenit cu trei poze prin care arăta că a ajuns de urgență la spital: în prima a fotografiat ambulanța, în a doua medicii de la primiri urgențe, iar în a treia și-a pozat mâna cu perfuzie în ea.

foto: Instagram Alina Pușcău

Vezi și: Cum faci bani pe TikTok?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies