Alina Vidican și Claude Senhoreti și-au făcut bagajele pentru luna de miere! Ce destinație au ales

Alina Vidican și Claude Senhoreti și-au făcut bagajele pentru luna de miere! Ce destinație au ales
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 08 Septembrie 2021
Data actualizare: 08 Septembrie 2021
Alina Vidican și milionarul Claude Senhoreti s-au căsătorit la sfârșitul lunii august în cadrul unei ceremonii fastuoase. Petrecerea a avut loc în Florida, însă o bună parte dintre prietenii mirelui nu au putut participa din cauza restricțiilor impuse de situație epidemiologică. Cuplul a dezvăluit unde plănuiește să petreacă luna de miere. Iată ce loc au ales!

Alina Vidican și Claude Senhoreti au devenit soț și soție după patru ani de relație în care au trecut împreună prin momente plăcute, dar și mai puțin bune. Cuplul a dezvăluit, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, cum a decurs evenimentul, precum și locul pe care l-au ales pentru luna de miere. Alina și Claude speră să ajungă cât mai repede în țara natală a miresei. Tot aici vor să petreacă și luna de miere. 

„Plănuim să venim curând în România. Sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni”, a mărturisit Claude, în emisiunea „La Măruță”, la Pro TV.

"Atât Alina, cât și Claude au câte doi copii din relațiile anterioare, însă nu exclud posibilitatea ca familia lor să se mărească în viitor. „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a declarat Cluade. 

Sursă foto: Facebook Claude Senhoreti

Vezi și: Alina Vidican, "tunning" de 50 000 de dolari?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies