Alyssa Milano încă are probleme de sănătate din cauza infectării cu COVID-19. Cu ce simptome se confruntă actrița

Alyssa Milano încă are probleme de sănătate din cauza infectării cu COVID-19. Cu ce simptome se confruntă actrița
Data publicarii: 04 Septembrie 2020
Data actualizare: 04 Septembrie 2020
La aproape o lună după ce a dezvăluit că are COVID-19, Alyssa Milano spune că încă se confruntă cu unele simptome persistente cum ar fi palpitații cardiace și că uneori are dificultăți în vorbire.

Actrița a postat pe Instagram o actualizare a sănătății ei și a spus că începe să se simtă mai bine fizic și ia medicamente și suplimente, dar are în continuare simptome persistente.

"Încă mai am palpitații cardiace. Îmi uit cuvintele ( asta fiind cea mai proastă parte", a scris vedeta. "Dar nu este la fel de rău ca acum câteva săptămâni. Mă simt mai bine. Am făcut o scanare CT a plămânilor și un RMN cardiac și ambele au fost normale."

Ea a mai spus că îi este teamă ca cei dragi să contracteze boala, pe care a numit-o „o fiară”. "Uneori, însă, sunt foarte speriată. Nu să mă îmbolnăvesc din nou, ci de cei dragi care se îmbolnăvesc", a continuat Milano. "Nu vreau niciodată să aibă chestia asta. Este o bestie."

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: George, Gabriel, Octavian si Andrei mărturisesc de ce au ales echipa sătenilor! Ultimele reacții înainte de premiera show-ului

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies