Amal Clooney, apariție răvășitoare la brațul soțului ei! Cuplul a făcut furori la premiera filmului "Ticket To Paradise"

Amal Clooney, apariție răvășitoare la brațul soțului ei! Cuplul a făcut furori la premiera filmului Ticket To Paradise
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Septembrie 2022
Data actualizare: 08 Septembrie 2022
George Clooney a primit cu siguranță un tichet către paradis atunci când a cunoscut-o pe superba Amal Alamuddin. De când a luat-o de nevastă și a devenit tătic, actorul pare că întinerește pe zi ce trece și radiază de fericire la fiecare apariție în public. 

Cuplul a făcut furori la premiera filmului “Ticket To Paradise”, unde George Clooney joacă alături de buna lui prietenă, actrița Julia Roberts. 

Evenimentul a avut loc la Londra, la Odeon Luxe Leicester Square. 

Pe covorul roșu, toate privirile au fost ațintite asupra soției lui Clooney, care a strălucit pur și simplu într-o rochie semnată John Galliano.

Amal și-a lăsat părul pe spate, a optat pentru un ruj roșu și bijuterii cu diamante. Rochia s-a așezat perfect pe silueta ei silfidică, iar fotografii au realizat câteva cadre spectaculoase. 

George Clooney și Amal s-au cunoscut în 2013 la o petrecere organizată de câțiva prieteni comuni. S-au căsătorit un an mai târziu, iar nunta a durat trei zile ca-n povești și a costat peste 4,6 milioane de dolari, potrivit Eonline.

Actorul și avocata au devenit părinți de gemeni în 2017, când Amal i-a adus pe lume pe Alexander și Ella. 

Fotografii: Getty Images

 

 

 

.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies