Amna a divorțat: "Nu mi-am dorit niciodată să ating acest subiect..."

Amna a divorțat: Nu mi-am dorit niciodată să ating acest subiect...
Citeste mai mult despre: Amna, divort, video,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Iulie 2019
Data actualizare: 24 Iulie 2019
Cântăreața Amna a făcut anunțul pe contul ei oficial de Instagram. 

Amna (Andreea Mușat) a divorțat după 9 ani de căsnicie alături de Cristi Mușat. Cei doi au un băiețel, în vârstă de 5 ani. Artista a decis să nu dezvăluie motivul divorțului și a cerut să îi fie respectată intimitatea.

„Nu mi-am dorit niciodată să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat.

Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține e viața mea personală să rămână așa. De aceea nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, așadar stay tuned!”, a scris Ammna. 

Recent, Ammna a lansat o nouă piesă alături de Edward Sanda. Melodia se numește „Milioanele de suflete” și este o poveste „visătoare” de dragoste, cu un mesaj optimist ce se îmbină cu imaginile fresh, filmate la malul marii, în regia lui Silviu Mindroc. 
 

"Mi-am dorit mult să colaborez cu Edward pentru că e un artist talentat, cu foarte mult potențial, iar lucrurile s-au legat foarte frumos și natural în studio când am început să lucrăm la single. «Milioanele de suflete» este o piesă fresh, de vara, care va ajunge, sperăm noi, în sufletele voastre. 

La filmări, m-am simțit exact că în concediu, nici nu putea să îmi stea mintea la clip pentru că eram la mare și simțeam toată euforia. Eram cu capul în nori, cu gândul la valurile marii, nisipul fin și soarele care ardea”, declara AMNA.

 
Foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies