Ana Morodan: "Da, folosesc tehnologia ca să îmi alterez imaginea, dar sufletul nu poate fi modificat"

Ana Morodan: Da, folosesc tehnologia ca să îmi alterez imaginea, dar sufletul nu poate fi modificat
Citeste mai mult despre: Ana Morodan, discurs, influencer,
Data publicarii: 30 Ianuarie 2020
Data actualizare: 30 Ianuarie 2020
Cu o energie molipsitoare, o imagine originală, dar asumată, cu un discurs cu totul aparte, Ana Morodan e una dintre prezențele online pe care e greu să le ignori.   
Tocmai de aceea, discursul ei de la un eveniment TEDx a atras atenția multora.
 
“Sunt Ana Morodan, sunt antreprenor online, unii îmi spun că sunt inflencer, eu cred cu siguranță că sunt contesă, dar toată lumea știe că sunt mama adoptivă a celui mai gras motan din București.” Aceasta este prezentarea pe care și-o face Ana în cadrul unui discurs TEDx unde a vorbit sincer și asumat despre evoluția ei în online, despre viața de antreprenor și despre prețul succesului, care se obține cu multă, foarte multă muncă.
 

Poate cea mai sinceră afirmație pe care o face Ana în cadrul evenimentului este “Da, folosesc tehnologia ca să îmi alterez imaginea, dar sufletul nu poate fi modificat.” Și, cu fotografii relevante exemplifică ce înseamnă, în cazul ei ÎNAINTE și după PHOTOSHOP. 

De când s-a lansat ca blogger, Ana a recunoscut în diverse situații că apelează la aplicații pentru a arăta mai bine în poze și, așa cum a afirmat și la TEDx, “o doză mică de perfecțiune și o imagine frumoasă ne ajută la încredere.” 

Chiar și în aceste condiții, antreprenoarea afirmă că: “Îmi place ca imaginea mea să fie în regulă și pot să o trec prin 300 de aplicații, dar nu mă deranjează să fiu pe internet împiedicată sau idioată sau un pic amețită. Imaginea poți să o schimbi, într-adevăr, dar cred că nu putem modifica în nicio aplicație caracterul. Ori îl ai, ori nu îl ai! (...)Nu se va inventa o aplicație care să ne facă upgrade la suflet!”


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA UN INTERVIU SPECIAL CU ANA MORODAN:FOTO: INSTAGRAM ANA MORODAN
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies