Ana Morodan, într-o ipostază seducătoare. Cum a pozat ”Contesa digitală”

Ana Morodan, într-o ipostază seducătoare. Cum a pozat  Contesa digitală
Ana Morodan, detectiv Masked Singer România. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Februarie 2021
Data actualizare: 09 Februarie 2021
Ana Morodan n-are niciun fel de complex când vine vorba de propria persoană și este cel mai dur critic al său. Bloggerița a pozat fără sutien și, pentru prima dată, s-a afișat în fața fanilor ei de pe rețelele sociale.

„Contesa digitală” și-a răsfățat fanii cu o ipostază cu care nu erau obișnuiți. Ana Morodan s-a pozat fără sutien și a postat imaginile pe Instagram pentru a le arăta admiratorilor ei rezulatul unei cure de slăbire pe care a adoptat-o. Autoironia a fost pe placul fanilor ei.

Tu doar ține mâna pe sâni că oricum de când ai slăbit sunt șosete”, s-a amuzat Ana Morodan, detectiv la Masked Singer România.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

Am crezut că sunt singura care spune șosete sânilor”, a comentat o admiratoare.

Tu ai clasă, nu? păi... rămâi pe stilul tău că ești ok”, i-a scris alta.

Ana Morodan, curtată de 4 bărbați

În luna iubirii, Ana Morodan a dezvăluit la Vorbește lumea că e curtată de 4 bărbați, dar că nu s-a decis cui să-i acorde mai multă atenție.

Nu sunt o femeie fatală. Dar mă distrez! E fain să fii Ana Morodan. Cred că și lor le place (...) Nu locuiesc cu niciun bărbat. Sunt sapiosexuală (atracția față de o persoană, nu atât prin prisma aspectului său fizic, cât prin inteligența acesteia – n. red.). Dacă nu-i mai deștept decât mine nu avem ce discuta. Trebuie să știe să îmi cucerească mintea. D-asta trebuie să am patru iubiți. Îmi plac toți bărbații mei, îi iubesc în aceeași măsură, în funcție de cadouri. Fac caterincă, e unul singur, bine pus acolo”, a spus vedeta în emisiune.

Vezi VIDEO complet mai jos!

Fotografii: PRO TV

FULLSCREEN
Ana Morodan, pentru prima oară fără sutien în public. „De când ai slăbit sunt șosete”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies