Anamaria Prodan a apărut alături de un influencer faimos, din anturajul lui Paris Hilton! Despre cine e vorba?

Anamaria Prodan a apărut alături de un influencer faimos, din anturajul lui Paris Hilton! Despre cine e vorba?
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, fotoggrafii, influencer,
Data publicarii: 05 Ianuarie 2022
Data actualizare: 05 Ianuarie 2022
După ce a apărut de Revelion alături de un bărbat care a stârnit multe controverse, acum Anamaria Prodan s-a pozat împreună cu influencer faimos. De data aceasta, o femeie. 
E vorba de Hofit Golan, un supermodel israelian și influencer, prezentatoare TV, producător și antreprenor. Este, de asemenea, coproprietarul unor mărci de fashion alături de designerul Scott Henshall.
 
Cu toate acestea, în ciuda tuturor referințelor ei, potrivit Mirror.co.uk, Hofit Golan este cel mai adesea numită „socialite”, un fel de "fată de bani gata",  în comparație cu moștenitoarea Paris Hilton (care este unul dintre prietenii ei, de altfel.)


 


Anamaria Prodan a sărbătorit Revelionul în Dubai, într-un restaurant de lux, alături de mai mulţi milionari în Euro. Toți s-au întrebat însă cine este bărbatul alături de are s-a afișat cel mai mult. Acesta are afaceri în Emiratele Arabe Unite și se nușește Tudor Oroș, un antreprenor de succes, director executiv al unui grup de firme cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.
 
Pentru spynews, vedeta a declarat despre apariția sa alături de bărbatul misterios:

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine."

FOTO: INSTAGRAM ANAMARIA PRODAN

VEZI ȘI VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!