Anamaria Prodan a prezentat poziția familiei sale după „greșeala” lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a prezentat poziția familiei sale după greșeala lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează amiabil. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Octombrie 2021
Data actualizare: 18 Octombrie 2021
Anamaria Prodan a clarificat lucrurile în ceea ce privește relația pe care o mai are cu Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a anunțat că o părăsește. Impresara a dezvăluit ce va face familia ei după ce Reghe le-a întors spatele.

Într-un comunicat lung prezentat celor de la Fanatik, Anamaria Prodan a prezentat decizia oficială a familiei în ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal a anunțat că a depus actele de divorț și, în urmă cu câteva zile, a fost expus alături de altă femeie, cu care ar aștepta un copil.

Anamaria Prodan și-a acordat câteva zile pentru a cântări situația și pentru a lua cea mai bună decizie, în interesul ei și al copilului pe care îl are cu Reghe.

Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe! 

O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca, în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevarata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului”, scrie Anamaria Prodan în scrisoarea transmisă publicației.

Citește șiDani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează

Impresara a adăugat că familia l-a iertat pe Reghe pentru „greșeala” sa, precizând că acest episod i-a apropiat și mai mult.

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII”.

FOTO: Instagram Anamaria Prodan

Citește șiCare e averea pe care vor să o împartă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf


Anamaria Prodan a adăugat că nu va terfeli numele soțului ei și că îl va susține orice decizie va lua.

Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce-și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN.”

Fotografii: @anamariaprodanreghecmapf

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies