Anamaria Prodan, copia lui Jennifer Lopez. Cum arată impresara în cele mai noi imagini

Anamaria Prodan, copia lui Jennifer Lopez. Cum arată impresara în cele mai noi imagini
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Jennifer Lopez,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 03 Septembrie 2022
Data actualizare: 05 Septembrie 2022
Anamaria Prodan și-a impresionat fanii de pe Instagram cu cel mai recent look al ei. Impresara pare copia lui Jennifer Lopez :)

Se știe că Jennifer Lopez este mai fan al ținutelor animal print:  a fost văzută de zeci de ori pe covorul roșu sau la ședințe foto în outfituri de acest gen. Se pare că și Anamaria Prodan este iubitoare de printuri-leopard. 

Impresara face senzație pe Instagram cu o rochie elegantă animal print, în stilul divei latino. Rochia vaporoasă îi vine perfect, iar accesorizarea este și ea reușită: Anamaria a ales câteva coliere, brățări cu pietre prețioase și un inel de care este tare mândră.

Până și părul și l-a prins cum o face adesea Jennifer Lopez: într-o coadă de cal în vârful capului. 

În trecut, Anamaria Prodan mărturisea că nu apelează la stiliști pentru look-urile sale. “M-am îmbrăcat cum m-am simțit bine, nu cum a fost la modă. Nu am nevoie de stilist, să îmi spună în fiecare zi ce să pun pe mine, eu pun pe mine ce simt. Trebuie să știi să porți hainele, să le dai valoare tu, indiferent cât de scumpe sau ieftine sunt”, spunea Anamaria Prodan pentru www.perfecte.ro.

“Am noroc că că am mulți prieteni stiliști, iar Rebecca fata mea asta studiază - fashion. Îmi întreb întotdeauna prietenii, și pe Iulia Albu o sun la prima oră. Când nu știu, întreb”, spune vedeta.

“Sunt îndrăgostită de D&G și îmi stă foarte bine, iar rochiile lor pe corp, peste genunchi, mă anavntajeaza și pot să le port la orice contract semnez, la orice discuție între bărbați, dau clasă”, mărturisea Anamaria Prodan.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies