Anamaria Prodan, cuvinte de laudă la adresa lui Florin Bratu! Ce a spus despre antrenor

Anamaria Prodan, cuvinte de laudă la adresa lui Florin Bratu! Ce a spus despre antrenor
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, florin bratu,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 11 Ianuarie 2021
Data actualizare: 11 Ianuarie 2021
Ajunsă la 48 de ani, vârstă pe care a împlinit-o la finalul anului trecut, Anamaria Prodan se poate mândri cu faptul că este una dintre cele mai cunoscute și bogate femei din România.

Sexy-impresara, care este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf, are sub contract foarte mulți jucători și antrenori de fotbal, însă cu unii dintre aceștia se înțelege foarte bine și merge în vacanțe alături de ei și de familiile lor.

După ce a petrecut la început de an alături de Florin Bratu și de familia acestuia, Anamaria Prodan le-a acordat jurnaliștilor de la ProSport un interviu în cadrul căruia a vorbit despre tânărul antrenor.

„Florin Bratu este ceva aparte. Un om incredibil, un caracter incredibil, un profesionist desăvârșit! Sunt mândră să am un om și un antrenor ca el în portofoliu. Îi mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Împreună vom realiza lucruri uluitoare”, a spus Anamaria Prodan.

În cadrul interviului, sexy-impresara a vorbit și despre soțul ei, afirmând că Laurențiu Reghecampf este sufletul ei pereche: „Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale”.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!