Anamaria Prodan, de nerecunoscut! Cum s-a fotografiat?

Anamaria Prodan, de nerecunoscut! Cum s-a fotografiat?
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, fotografie, Instagram,
Data publicarii: 14 Ianuarie 2022
Data actualizare: 14 Ianuarie 2022
Anamaria Prodan și-a revenit după divorț și pare mai bine ca niciodată!
Și mai frumoasă ca oricând. Una dintre pozele recente de pe Instagram o prezintă așa cum fanii nu au mai văzut-o: cu părul foarte lung și drept și parcă mai tânără cu 20 de ani. 
 

După ce a apărut de Revelion alături de un bărbat care a stârnit multe controverse, acum Anamaria Prodan s-a pozat și împreună cu un influencer faimos-Hofit Golan, dar și cu Steven Seagal.

Cu toate acestea, toată lumea așteaptă să o vadă îndrăgostită din nou. Despre bărbatul alături de care a apărut de Revelion a dat de înțeles că sunt prieteni,dar că îl apreciază mult. Acesta din urmă are afaceri în Emiratele Arabe Unite și se numește Tudor Oroș, un antreprenor de succes, director executiv al unui grup de firme cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.
 
Pentru spynews, vedeta a declarat despre apariția sa alături de bărbatul misterios:
 
„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine."

FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM

Vezi și video:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!