Anamaria Prodan, declarație de iubire pentru Laurențiu Reghecampf: „Tu ești sensul vieții mele”

Anamaria Prodan, declarație de iubire pentru Laurențiu Reghecampf: bdquo;Tu ești sensul vieții mele
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au înnoit jurămintele la începutul lunii iunie 2021. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Septembrie 2021
Data actualizare: 16 Septembrie 2021
Suspiciunile de infidelitate ale soțului ei, lansate în media de presupuși apropiați ai familiei lor, au înrăit-o pe Anamaria Prodan. Impresara s-a simțit datoare să-l apere public pe Reghe, pe care îl consideră cel mai bun soț din lume. 

Anamaria Prodan îi face lui Reghe o nouă declarație de iubire, după ce familia lor a fost zguduită iar de informații din intimitatea celor doi. Speculațiile privitoare la o relație interzisă între ea și Dan Alexa au reapărut în mediul online, motiv pentru impresara de fotbal să iasă la atac. Vezi AICI detalii!

În ciuda zvonurilor care i-au consumat timp pentru a le combate, Anamaria Prodan nu pierde zi fără a-și exprima sentimentele pentru partenerul ei de viață.

Într-o nouă postare pe contul ei de Instagram, Anamaria Prodan i-a făcut lui Reghe o declarație de iubire care spune totul despre importanța legăturii lor.

Tu ești sensul vieții mele, ești inspirația, tu îmi umpli viața, tu ești inspirația! Te iubesc până la moarte și dincolo de ea”, a scris Anamaria în dreptul unei fotografii în care apare alături de Reghe.

Zvonurile potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit au înfuriat-o pe impresară, care a dezmințit informațiile obținute pe „surse”.

Chiar nu aveți pic de conștiința și inimă? Nu vă pasă că distrugeți si otrăviți mintea și sufletele copiilor? În toți acești ani de când mă cunoașteti, am fost, cred eu, un om integru care a spus mereu adevărul și am fost prima care a recunoscut când și dacă a greșit! Azi vă rog în numele familiei mele și al copiilor mei să opriți acest linșaj mediatic, deoarece copilul meu minor, Laurențiu Jr., suferă cumplit când citește despre tatăl lui și despre familia lui toate mizeriile care se scriu!”, a transmis Anamaria Prodan.

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf 

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies