Anamaria Prodan, dezvăluiri despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf! Ce a spus impresara

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf! Ce a spus impresara
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Iunie 2020
Data actualizare: 09 Iunie 2020
Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai mediatizate vedete din țara noastră, dar totodată și cea mai cunoscută femeie din fotbalul românesc.

Cu zeci, poate chiar sute de transferuri la activ, și cu mulți jucători de top sub contract, soția lui Laurențiu Reghecampf uimește cu fiecare apariție publică, iar interviurile cu ea sunt de-a dreptul savuroase.

Zilele trecute, Anamaria Prodan a vorbit la Look Sport despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf, care a început în vara anului 2008 și care este la fel de sudat ca la începutul relației lor.

„Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru Laur! Bărbații ca Reghe sunt pe cale de dispariție. Se găsesc greu. El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie. Laur se duce în fiecare dimineață la piață și vine cu brațele pline de flori. Noi avem o fermă aici, iar Laur gătește mereu. El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână”, a spus Anamaria Prodan.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: How to TikTok, episodul 4
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies