Anamaria Prodan, dezvăluiri despre mariajul cu Tibi Dumitrescu: „E sufletul meu”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre mariajul cu Tibi Dumitrescu: E sufletul meu
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Septembrie 2020
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Înainte de a se căsători cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a mai avut un mariaj cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, bărbat care i-a fost soț timp de nouă ani.

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu aproximativ 13 ani, Anamaria Prodan a vorbit recent la Telekom Sport despre fostul ei soț, afirmând că Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fete, pe Rebecca și Sarah, este sufletul ei pereche și totodată cel mai bun prieten pe care îl are.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan.

Sexy-impresara care la finalul acestui an împlinește 48 de ani a vorbit și despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf, cel care îi este soț în prezent, dezvăluind că s-a mai iubit cu acesta și în adolescență: „Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!