Anamaria Prodan, imagine incendiară pe rețelele de socializare. Cum s-a pozat impresara

Anamaria Prodan, imagine incendiară pe rețelele de socializare. Cum s-a pozat impresara
sursa foto: Instagram
Data publicarii: 02 Martie 2021
Data actualizare: 07 Martie 2021
Anamaria Prodan Reghecampf a marcat în stilul caracteristic prima zi de primăvară. 

Impresara a postat pe contul de Instagram o fotografie incendiară, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie sexy.

Imaginea a fost apreciată de peste 11.000 de persoane, ceea ce nu este deloc surprinzător, ținând cont că Anamaria Prodan arată foarte bine la 48 de ani. 

La începutul lunii, în presa tabloidă din țară s-a zvonit intens că Anamaria și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, sunt la un pas de divorț. 

Prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Instagram, aceasta a dezmințit aceste informații. 

Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nineni altul și care ne iubește fără limită. Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu, Laurențiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă decalarații, nu vorbește cu presa, stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic, precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi, pentru că suntem cei mai buni ! #family #power. #wearethebest #perfecthusband #lovemyhusband”

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies