Anamaria Prodan, incident în trafic: „M-am dus după el, am chemat poliția”

Anamaria Prodan, incident în trafic: M-am dus după el, am chemat poliția
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, incident, politia, trafic,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 Aprilie 2022
Data actualizare: 27 Aprilie 2022
Se pare că nu trece nicio zi fără ca Anamaria Prodan să nu fie în centrul atenției! De această dată, sexy-impresara a avut un incident în trafic, în urma căruia a fost chemată poliția.

Potrivit jurnaliștilor de la PlaySport, marți la prânz, în timp ce mașina ei era staționată pe marginea drumului, iar șoferul nu se afla în autovehicul, un biciclist s-a apropiat prea mult de bolidul de lux deținut de Anamaria Prodan și i-a zgâriat bara.

Ceea ce nu știa biciclistul, care a fugit de la locul incidentului, este însă că sexy-impresara se afla în mașină în acel moment, astfel că a fost martoră la întreaga scenă. După cum a povestit chiar ea pentru sursa citată, Anamaria Prodan s-a dat imediat jos din mașină și a fugit după biciclist, dar a sunat și la poliție.

„M-a lovit un biciclist și mi-a zgâriat bara, apoi a plecat. Eram cu mașina pe loc, nu a știut că-i cineva înauntru. Așteptam pe cineva să-mi aducă ceva. M-am dus după el, am chemat poliția care a venit și a făcut constatarea”, a spus Anamaria Prodan.

Sursa citată mai notează că, după ce biciclistul a zgâriat cu pedala bara din spate a mașinii, atât Anamaria Prodan, cât și șoferul ei au intrat în conflict cu acesta.

Vezi și: SURVIVOR: ExtraShow
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!