Anamaria Prodan neagă informația privind decizia divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan neagă informația privind decizia divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 21 Noiembrie 2022
Data actualizare: 21 Noiembrie 2022
Zilele acestea s-a tot vehiculat în presă informația conform căreia instanța a admis cererea de divorț în cazul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf. Mai mult decât atât, tot în spațiul public s-a scris faptul că s-a stabilit pensia alimentară pe care antrenorul de fotbal trebuie să i-o plătească fiului său, Bebeto. Cu toate că Reghe susține că decizia instanței este una reală, impresara neagă cu tărie orice informație.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi, deși au avut o căsnicie de lungă durată, în urmă cu mai bine de un an au decis să meargă pe drumuri separate. Deși antrenorul de fotbal a depus cererea de divorț acum mult timp, abia acum aceasta s-ar fi oficializat. Deși Reghe susține că informația apărută în presă este reală, Anamaria Prodan a declarat că nici ea, nici avocatul ei nu știu nimic despre acest subiect. 

“Oare cum presa a aflat decizia Judecătoriei Buftea într-un dosar ținut secret, când nici avocatul meu nu știa nimic?”, a dezvăluit impresara, pentru playtech.ro.

Anamaria Prodan a mai punctat faptul că și ea își dorește enorm să se oficializeze divorțul de Laurențiu Reghecampf și să „încheie acest calvar”. Totuși, după spusele impresarei, decizia apărută în spațiul public nu este una motivată. Ea a menționat că va oferi o declarație pe acest subiect după ce se va finaliza oficial separarea de antrenor. 

”Decizia nu este motivată, nu o știm exact, căci pe 18, noi, eu și copiii mei, o așteptam cu sufletul la gură. Ne dorim să scăpăm… Şi ce să vezi?! Decizia şi amănuntele le știa presa.

Numai că ei nu știu că trebuie să așteptăm o decizie oficială, nu să ne facem de râs prin ziare. Nici să inventăm subiecte. Trebuie să vedem motivarea, căci avem cale de atac etc”, a mai completat impresara.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Laurențiu Reghecampf/Instagram

VEZI ȘI VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies