Anamaria Prodan, noi detalii despre bătaia cu Dan Alexa: „Nu avea nicio legătură fata cu care era”

Anamaria Prodan, noi detalii despre bătaia cu Dan Alexa: Nu avea nicio legătură fata cu care era
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Dan Alexa,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Decembrie 2022
Data actualizare: 09 Decembrie 2022
Au trecut mai bine de trei ani de când în mediul online și la TV a apărut un filmuleț în care Anamaria Proda îl lovește peste față pe Dan Alexa, pe arena din Giurgiu a Astrei.

Evenimentul, petrecut în vara anului 2019, după meciul Astra – Botoșani, a avut ecouri în toată presa, iar multă lume vorbește în continuare despre bătaia petrecută în Anamaria Prodan și Dan Alexa.

Recent, în cadrul podcastului lui Viorel Grigoroiu, Anamaria Prodan a oferit noi detalii despre invidentul din urmă cu trei ani.

„Nu, nu avea nicio legătură fata cu care era. Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, că am avut o relație și trebuia să mă mărit cu el... Prima dată s-a vorbit că am fost cu Burcă, pe urmă cu Coman, cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, pe urmă cu Gigi Becali, toată lumea vorbea, Reghecampf era fiert: «Ce stai toată ziua la palat?». Oricum, orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui. De ce nu s-a spus până să dau în Alexa că suntem împreună? Fii atent de la ce a pornit... Dan a retrogradat cu Călărași, l-am pus la Astra, era campioana României. Am făcut toate transferurile. Eu n-am impus nimănui nimic: «Dane, asta e lista mea de jucători, zi-mi ce vrei». «Ăsta, ăsta, ăsta, în rest nu mă interesează». Ne-am uitat pe jucătorii din străinătate, ăla, ăla, ăla, printre care și Tiram din Israel. Mă îmbrac frumos, am băut o șampanie cu patronul Astrei, făcusem echipă, urmează meciul cu Botoșani. Tiram facem 11 metri, 1-0 pentru Botoșani, s-a evaporat șampania din pahar. «Băi, Ana, ce e cu ăsta? Șchiopul ăsta»! A greșit, asta e, fundaș central, mă făcea praf patronul. Alexa nu era pe bancă, era suspendat. Pe final, dă Tiram gol cu capul, se încheie la egalitate, slavă Domnului. Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea. Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară patronul Astrei. N-aveai cum. Eu nu pot să mă duc să-i spun jucătorului că-l dau afară. Ne-am certat, Dan a venit și a spus «Ce, domnule, că tu i-ai adus, nu mă interesează șchiopii ăia». Stresul ăla și în nervii ăia atunci... Greșit pentru mine ca femeie să-l lovesc. Sunt eu luptătoare, dar și Dan e cât muntele. Dar a fost gentleman, a zis «Ana, calmează-te»”, a spus Anamaria Prodan.

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!