Anamaria Prodan, noi detalii despre relația cu Dan Alexa: „Un regret este ceea ce s-a întâmplat”

Anamaria Prodan, noi detalii despre relația cu Dan Alexa: Un regret este ceea ce s-a întâmplat
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Dan Alexa,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Noiembrie 2021
Data actualizare: 06 Noiembrie 2021
În urmă cu mai bine de doi ani, un incident petrecut după un meci de fotbal și în care erau implicați Anamaria Prodan și Dan Alexa s-a viralizat rapid în România.

La acea vreme, despre cei doi se spunea că ar fi amanți, iar un cameraman a reușit să-i filmeze în timp ce se certau, iar la un moment dat Anamaria Prodan i-a dat o palmă peste față lui Dan Alexa.

Chiar dacă incidentul și povestea au fost dezbătute des și la acea vreme și în anii ce au urmat, nimeni nu poate spune încă exact ce s-a întâmplat între cei doi și de ce s-a ajuns la violență fizică. Însă, zilele trecute Anamaria Prodan a dat în Fanatik noi detalii despre acel incident.

„Mi-a reproșat la modul că nu este normal să îl lovesc. Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs. Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine. Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el. Pe atunci, Laurențiu avea probleme mari și în cariera de antrenor. Acum am realizat faptul că viața personală te afectează de miliarde de ori mai tare și mai rău decât orice altceva. Declinul ca antrenor din momentul acela a început! Și noi nu știam, și nu știam cum să îl ajutăm, și eram stresată că nu-i merge treaba…”, a spus Anamaria Prodan.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies