Anamaria Prodan, petrecere la împlinirea a 49 de ani. Cu cine a sărbătorit

Anamaria Prodan, petrecere la împlinirea a 49 de ani. Cu cine a sărbătorit
Anamaria Prodan, petrecere în Dubai la 49 de ani. FOTO: @anamariaprodanreghecampf
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Decembrie 2021
Data actualizare: 18 Decembrie 2021
Șampanie, tort, multe cadouri și prieteni. Acestea au fost ingredientele unei petreceri reușite, de care a avut parte Anamaria Prodan de ziua ei. Impresara a împlinit 49 de ani și și-a pus o dorință de suflet.

Anamaria Prodan a petrecut alături de prieteni cei 49 de ani de viață. Impresara de fotbal a dat petrecere în Dubai și a fost înconjurată de oamenii dragi ei, care i-au fost alături în ultima perioadă, marcată de divorțul zgomotos de soțul ei.

Impresara și-a pus o dorință de suflet înainte să sufle în lumânările tortului pregătit în această zi specială.

Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai frumoși și buni din lume și la anul să fim din nou împreună”, le-a spus ea celor aflați la petrecere.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Anamaria Prodan și-a acordat o mică pauză de la războiul declarat fostului soț, pe care-l acuză, printre altele, de „violarea vieții private”. 

Impresara a dezvăluit că a depus plângere la Judecătoria Buftea, pentru încălcarea vieții private. Cererea sa a fost aprobată, iar instanța i-a comunicat că a fost deschis un dosar penal, trimis spre soluționare Poliției Snagov.

STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de ‘bărbatul perfect’, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea… aia de nu ne place nouă”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Vestea este un adevărat cadou pentru Anamaria Prodan, iar dosarul penal are legătură cu fotografiile intime care au apărut pe internet fără acordul ei.

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!