Anamaria Prodan, prima reacție după accidentarea fiicei sale: „Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu”

Anamaria Prodan, prima reacție după accidentarea fiicei sale: Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu
Anamaria Prodan, foarte mândră de fiica ei Sarah. FOTO: Anamaria Prodan/Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Decembrie 2019
Data actualizare: 03 Decembrie 2019
Anamaria Prodan a zburat în America pentru a fi alături de fiica ei, Sarah. Tânăra a fost operată după ce a suferit o accidentare urâtă în timpul unei partide de baschet.

Sarah Dumitrescu Reghecampf s-a accidentat la piciorul drept în urmă cu o săptămână, în timpul partidei de campionat pe care echipa sa o susținea în fața altei echipe universitare. Fiica Anamariei Prodan a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior și nu va putea evolua în ultimele etape de campionat.

Anamaria Prodan, care a păstrat tăcerea pe rețelele sociale în legătură cu acest incident, a oferit prima reacție când și-a văzut fiica înconjurată de colegi și prieteni. Impresara de fotbal a fost la spital pentru a o vedea pe Sarah, care se pregătea să intre în operație.

„Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Toată echipa o sprijină. Va reveni mai puternică decât oricând”, a comentat Anamaria Prodan pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Vestea că Sarah va fi supusă unei intervenții chirugicale a fost dată de antrenoare ei, Yolett McPhee-McCuin, care a însoțit echipa la spital.

„Rugăciunile noastre pentru @sarahh, în timp ce ea este în operație în momentul în care eu postez asta. Plecăm azi, așa că staff-ul a venit să reprezinte pe toată lumea care este parte a acestui program. Te iubim, Sarah și te susținem”, a scris antrenoarea.

Sarah Dumitrescu Reghecampf urmează cursurile Universității Mississippi, unde este componentă a echipei de baschet Ole Miss.

Fotografii: @sarahh/@anamariaprodanreghecampf

Vezi și VIDEO: Anamaria Prodan Reghecampf, despre despre cât de importantă este familia ei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies