Anamaria Prodan, prima reacție după ce a văzut pictorialul cu soțul ei și amanta lui

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a văzut pictorialul cu soțul ei și amanta lui
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, despartire, divort, scandal,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Decembrie 2021
Data actualizare: 10 Decembrie 2021
A trecut mai bine de o lună de când în presă s-a aflat că Anamaria Prodan și soțul ei nu mai formează un cuplu, urmând ca la începutul anului viitor să divorțeze oficial.

De atunci, cel care în acte încă este căsătorit cu Anamaria Prodan a apărut de mai multe ori la brațul amantei, care este și gravidă, iar în urmă cu aproximativ 24 de ore chiar a realizat un pictorial alături de noua femeie din viața lui.

După ce a văzut ședința foto, Anamaria Prodan a fost invitată la Realitatea Plus, unde sexy-impresara este și acționar, și a vorbit despre imaginile care s-au viralizat în mediul virtual.

„Vă dați seama cât de mic poate să fie? Să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani și tot ce ai făcut acestei familii! Nu faci decât să-ți câștigi ura copiilor tăi cu acest pictorial pe care trebuie să-l ai alături de toți copiii tăi, nu alături de această domnișoară care ne terorizează de 3 ani. Ai transferat banii noștri din conturile noastre în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum. Foarte frumos pictorialul, dar ai uitat de Sfântul Nicolae, ai trimis bani copilului prin șofer. Ai spus că nu vrei să-l vezi, că îți aduce COVID. N-am dorit ca aceste lucruri să apară în presă. Veriga slabă a familiei este călcat în picioare de această domnișoară. Cred că de Crăciun, în loc să faci pictorial cu amanta, pictorialul trebuia să-l faci cu copilul tău, să-l întrebi dacă a mai crescut în înălţime, în loc să dai notificări. Sunteţi persoană publică, domnule Reghecampf. Te rog să îţi păstrezi decenţa. Ca o mamă rănită pot spune, să-ţi fie ruşine pentru tot ce ai făcut cu viaţa ta în ultimii trei ani”, a spus Anamaria Prodan.

Soțul Aneimaria Prodan a intrat în direct și a spus că nu dorește să vorbească cu soția lui, ci cu moderatorul emisiunii. „V-am trimis o simplă notificare, pe care am trimis-o tuturor, să nu se discute despre viața mea privată. Dacă vreți să țineți cont sau nu, e treaba voastră. Ai înfățișare de divorț, pe 7 februarie 2022”, a spus acesta.

Vezi și: 

Wine Trips România S2E4 | Cosmina Păsărin la Crama Hermeziu, în căutarea vinurilor seci și poveștilor spumoase
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!