Anamaria Prodan, prima victorie în instanță! Laurențiu Reghecampf s-a ales cu sechestru pe bunuri

Anamaria Prodan, prima victorie în instanță! Laurențiu Reghecampf s-a ales cu sechestru pe bunuri
Data publicarii: 29 Septembrie 2022
Data actualizare: 29 Septembrie 2022
Laurențiu Reghecampf a depus o cerere de suspendare a pensiei alimentare, însă Judecătoria Buftea a respins-o și, mai mult decât atât, s-a ales cu sechestru și pe bunuri. Este prima victorie în instanță pe care o obține Anamaria Prodan, după ce a fost anunțată că Bebeto va primi mai puțini bani decât a cerut ea la începutul procesului.

După incidentul din Snagov care a șocat o țară înteagă, judecătorii din Buftea au decis în favoarea Anamariei Prodan! Autoritățile au pus sechestru pe bunurile antrenorului de fotbal din cauza faptului că nu a plătit pensie alimentară pentru Bebeto timp de doi ani, fiind dator cu nu mai puțin de 50.000 de euro, după cum a declarat chiar impresara în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan i-ar fi cerut lui Laurențiu Reghecampf, inițial, 15.000 de euro lunar pentru Bebeto, mai exact o treime din veniturile lui, asta pentru că antrenorul ar încasa de la Neftchi Baku aproximatiiv 40.000 de euro. După apelul lui Reghecampf, instanța a decis ca suma pentru fiul lor să fie de doar 2.000 de euro, însă impresarei nu i-a convenit absolut deloc. Anamaria Prodan l-a executat silit pe fostul soț, asta după ce nu a mai plătit pensie alimentară doi ani.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au separat în 2012, după o căsniciei care a durat 15 ani. În urmă cu doar câteva zile, cei doi s-au luat la băiate în plină stradă, ajungând mai apoi la secția de poliție. După scandalul violent, cei doi foști soți au primit ordine de protecție.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Lia Bugnar „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies