Anamaria Prodan, probleme cu soțiile unor fotbaliști: „Vei muri de foame cu copii cu tot”

Anamaria Prodan, probleme cu soțiile unor fotbaliști: Vei muri de foame cu copii cu tot
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Septembrie 2020
Data actualizare: 04 Octombrie 2020
Ajunsă la 47 de ani, Anamaria Prodan a reușit să devină unul dintre cei mai importanți impresario din fotbalul românesc, însă meseria nu i-a adus doar bucurii, ci și momente grele.

Potrivit sexy-impresarei, de-a lungul carierei ea a intrat în conflict cu partenerele de viață ale antrenorilor sau jucătorilor de care s-a ocupat sau încă se ocupă, pe motiv că se implică foarte mult în viața acestora.

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi, ca să dea randament. Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei. De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e corect: «Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat». Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte! Că tu poţi să faci copii, poţi să-i speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”, a spus Anamaria Prodan la televiziunea sporitvă Telekom.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies