Anamaria Prodan, reacție dură în scandalul pensiei alimentare: „Te faci de râs, Reghe!”

Anamaria Prodan, reacție dură în scandalul pensiei alimentare: Te faci de râs, Reghe!
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 26 Iulie 2022
Data actualizare: 26 Iulie 2022
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în continuare într-un scandal de proporții, de această dată din cauza pensiei alimentare pe care antrenorul de fotbal trebuie să i-o plătească fiului său. Iată declarațiile făcute de impresară!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în continuare într-un scandal de proporții. De această dată, sexy impresara este revoltată din cauza sumei pe care antrenorul de fotbal trebuie să o plătească pentru fiul său. În primă instanță, Reghe ar fi trebuit să îi plătească lui Bebeto 5.000 de euro lunar, însă după ce a făcut apel, judecătorii au decis că este suficientă suma de 2.000 de euro. Când a auzit aceste lucruri, fiica Ionelei Prodan a venit cu o replică extrem de dură.

„Temporar Reghecampf a deschis o Ordonanță președințială prin care a cerut judecătorilor să stabilească o pensie alimentară și programul de vizită, lucru pe care eu și copiii nu le-am cerut niciodată, el dorindu-și ca aceștia să-l viziteze și chiar să dea acești bani. Chiar el, Reghecampf, a cerut chestia asta, iar judecătorii au stabilit 5000 de euro pe lună. După care tot Reghecampf a cerut recurs că nu este de acord să plătească cei 5000 de euro pe lună! La recurs s-a stabilit temporar 2000 de euro, asta până când se va termina procesul de divorț și, în acel moment, se va stabili pensia alimentară conform legii, care-i mult mai mare”, a explicat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Anamaria Prodan a mai subliniat faptul că Laurențiu Reghecampf nu este un exemplu bun de părinte. Mai mult decât atât, ea este de părere că fostul său partener de viață se face de râs și nu își înțelege propriile acțiuni.

„E de râs ca un părinte să facă așa ceva. Singur, nepus de nimeni, să stabilească pensie alimentară, în condițiile în care familia nu-i cere așa ceva! În loc să-și facă datoria de părinte, tot el deschide procesul, apoi tot el nu e de acord! Se face de râs! Îmi îndemn copiii să-l ierte, să vorbească cu el, să se roage la Dumnezeu ca într-o zi să-și revină și să înțeleagă ce face din viețile lor și din imaginea lui, imagine pe care eu am construit o în 16 ani cu mare greutate și pe care el o distruge secundă de secundă fără măcar să înțeleagă ceea ce face!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghecampf și a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor cu suma fixă de 2000 euro lunar. În plus, Anamaria Prodan a fost obligată să-i plătească lui Laurențiu Reghecampf cheltuielile cu avocatul, de peste 9000 lei. 

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies