Anamaria Prodan reacționează după ce presa a scris că divorțează de Laurențiu Reghecampf! Ce a spus sexy-impresara

Anamaria Prodan reacționează după ce presa a scris că divorțează de Laurențiu Reghecampf! Ce a spus sexy-impresara
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Februarie 2021
Data actualizare: 12 Februarie 2021
De câteva săptămâni, tabloidele din țara noastră notează aproape zilnic că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la un pas de divorț, informație care circulă în lumea mondenă de câțiva ani.

Chiar dacă de fiecare dată cei doi soți au afirmat public că nu au probleme în căsnicie și că nu se vor despărți, zvonurile s-au întețit de la o zi la alta. Mai mult decât atât, unele publicații au afirmat chiar că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă, după ce în trecut în presă se zvonea și că Anamaria Prodan are un amant.

Zilele trecute, sexy-impresara n-a mai rezistat și a scris pe Instagram că toate informațiile care apar în presă sunt false și că familia ei este foarte fericită!

Iată mai jos ce a scris Anamaria Prodan pe celebra rețea de socializare:

„Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nineni altul și care ne iubește fără limită. Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu, Laurențiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă decalarații, nu vorbește cu presa, stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic, precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi, pentru că suntem cei mai buni ! #family #power. #wearethebest #perfecthusband #lovemyhusband”

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!