Anamaria Prodan s-a decis în ce își investește averea! Totul se va întâmpla de la 1 decembrie

Anamaria Prodan s-a decis în ce își investește averea! Totul se va întâmpla de la 1 decembrie
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, avere,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Noiembrie 2021
Data actualizare: 27 Noiembrie 2021
Considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase, puternice și influente femei din România, Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după ce presa a notat că divorțul de Laurențiu Reghecampf este iminent.

Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan își va investi o parte din avere în două posturi de televiziune, acolo unde va deveni acționar: Realitatea Sportivă și Realitatea Star!

„E o provocare maximă, provin din rândurile presei, mă întorc la prima dragoste. Am crezut în integritatea presei și în puterea de a schimba, cred în oamenii tineri, în oamenii foarte bine pregătiți. Vreau să îi mulțumesc unui om foarte drag, se numeste Paul Păcuraru, este partenerul meu, este un bărbat foarte deștept, din prima secundă am știut că gândim la fel, că vom pune baza celor două proiecte altfel. Va fi un canal de sport altfel decât ceea ce este acum. Numai că noi o să strângem o echipă frumoasă, fără pată. Nu mă schimbă faptul că sunt patron de televiziune”, a spus Anamaria Prodan, potrivit celor de la Playtech.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!