Anamaria Prodan și Adrian Mutu, fotografie de colecție! Anamaria: "Iubire necondiționată"

Anamaria Prodan și Adrian Mutu, fotografie de colecție! Anamaria: Iubire necondiționată
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Adrian Mutu, fotografii,
Data publicarii: 11 Decembrie 2019
Data actualizare: 11 Decembrie 2019
Pe lângă pozele sexy în care apare, pe lângă fotografiile cu familia, Anamaria Prodan postează des instatanee făcute alături de oameni din fotbal. Și pentru toți aceștia are câte un mesaj personalizat. 

De data aceasta, cea mai recentă postare de la Instagram o prezintă în aeroport alături de Adrian Mutu. Iar poza are un hashtag-mesaj foarte elcvent pentru relația celor doi:iubire necondiționată. Pe cei doi îi leagă o veche prietenie, "documentată" în mai multe astfel de imagini. Impresara chiar a fost la nunta lui Adrian cu actuala soție și presa chiar a scris că ar fi fost foarte generoasă: a lăsat în plic pentru fotbalist 5000 de dolari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#family #unconditionallove #adimutu

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

La fel ca mai în toate fotografiile, Anamaria e în mare formă.După ce a slăbit spectacuos 17 kiograme, vedeta arată ca un model. Unul foarte sexy.

În două materiale marca La Mărută, Anamaria povestește ce face ca să se mențină așa. Nu apelează la operații estetice, dar cea mai controversată procedură prin care se face mai frumoasă se cheamă terapie-vampir. Este vorba de o procedura revoluționară care constă în microinjecții multiple cu un amestec de plasmă proprie pacientului. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini speciala cu impresara sexy:

MAI MULTE DESPRE SECRETELE FRUMUSEȚII ANAMARIEI PUTEȚI AFLA PE PROTV PLUS:

FOTO: INSTAGRAM

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies