Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au atras din nou atenția străinilor prin vestimentație! Cum s-au îmbrăcat în Dubai

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au atras din nou atenția străinilor prin vestimentație! Cum s-au îmbrăcat în Dubai
Data: 14 Decembrie 2019
De multa vreme, Anamaria Prodan e pe val. Fanii îi urmăresc fiecare mișcare, iar ea comunică în permanență cu ei pe Instagram.
Iar atunci când apare alături de soțul Laurențiu Reghecampf, publicul e și mai fascinat. Și uneori reușesc să le atraga atenția și celor care nu le cunosc statutul de vedete. Cum se întâmplă și când sunt în străinătate împreună. Ținutele lor nonconoformite, ca cele din fotografiile de mai jos, culorile și accesorile pentru care optează îi fac…de neratat.  Și chiar dacă, la prima vedere  pare că nu se asortează în niciun fel, în abordarea lor foarte…personal, se potrivesc de minune.
Reghecampf e bărbatul pe care Anamaria a declarat în repetate rânduri că îl iubește cu tot sufletul, asta desi ziarele au speculat că impresara ar avea o relație extraconjugală cu Dan Alexa. 


Anamaria și antrenorul au împreună un copil, pe Laurențiu junior (10 ani). Anamaria Prodan mai are două fiice din prima căsătorie, Rebecca (19 ani) și Sarah (17 ani). Tot dintr-o căsnicie anterioară are și Laurențiu Reghecampf un fiu, Luca (16 ani). Cei doi sunt căsătoriți din 2008.
 
Pe PRO TV PLUS puteți urmări un interviu special cu Anamaria Prodan:

FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN
Anamaria Prodan
  • /



Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO