Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele! Imagini de la eveniment

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele! Imagini de la eveniment
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 02 Iunie 2021
Data actualizare: 02 Iunie 2021
În anul 2008, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf deveneau soț și soție, iar de atunci relația lor este aproape zilnic în prim-plan.

Chiar dacă de-a lungul timpului s-a vorbit despre faptul că ambii parteneri ar avea amanți și amante, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au vrut să demonstreze încă o dată că se iubesc la fel ca în prima zi și i-au lăsat din nou fără cuvinte pe cârcotași.

Sexy-impresara și antrenorul au decis ca pe 1 iunie 2021 să își reînnoiască jurămintele, iar la fericitul eveniment au participat mai mulți prieteni și rudele celor doi soți. Totul s-a întâmplat la o biserică și la un local din Snagov și, chiar dacă au vrut să țină totul secret, nu s-au putut abține, astfel că pe Instagram au fost postate mai multe fotografii de la eveniment.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, a scris Anamaria Prodan pe celebra rețea de socializare.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies