Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu mai face parte din familia ei

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu mai face parte din familia ei
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 07 Octombrie 2022
Data actualizare: 07 Octombrie 2022
Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații neașteptate la mormântul mamei sale, acolo unde s-a adunat împreună cu familia, prietenii și presa, pentru a-i aduce un omagiu femeii care i-a dat viață. La parastasul Ionelei Prodan, impresara a vorbit inclusiv despre Laurențiu Reghecampf și despre fiul pe care îl are din căsnicia cu el. 

Ieri, 6 octombrie 2022, Anamaria Prodan a fost prezentă alături de familia ei în cimitirul Bellu, acolo unde mama impresarei își poartă somnul cel de veci. Cu ocazia zilei de naștere a răposatei, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a organizat un parastas, care s-a transformat într-un adevărat festin. La ceremonie au fost prezenți și jurnaliști, în fața cărora Anamaria Prodan a oferit mai multe declarații controversate.

Aceasta a ținut să vorbească, pe scurt, și despre Laurențiu Reghecampf. Cu ochii în lacrimi și durere în glas, ea a recunoscut că lucrurile ar fi stat diferit în căsnicia sa dacă Ionela Prodan era în viață.

Dacă mama trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că ea l-a ținut… L-a învățat cum să treacă peste momentele când el nu mai juca fotbal, l-a ajutat până în ultimele momente ale ei cum nimeni nu l-a ajutat”, a spus ea pentru Fanatik. 

Mai mult decât atât, impresara a ținut să puncteze faptul că Laurențiu Reghecampf nu mai face parte din familia ei. 

„Soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan este cea pe care o vedeți în spatele meu. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat care să ducă mai departe numele”, a adăugat Anamaria.

Anamaria Prodan a evitat să spună dacă zvonul conform căruia Protecția Copilului ar fi venit la vila din Snagov este real sau nu. În schimb, ea a menționat că Bebeto se simte bine și că este ajutat să treacă peste situația mai puțin fericită din acest moment.

„Totul s-a rezolvat. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie și o să facem tot ce se poate ca el (Bebeto) să crească un bărbat adevărat. Cel mic a trecut bine și îl ajutăm să treacă peste”, a încheiat femeia de afaceri.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

VEZI ȘI: De ce să nu te căsătorești anul ăsta

VEZI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies