Anamaria Prodan, un nou mesaj public important pentru antrenorul Dan Alexa! 

Anamaria Prodan, un nou mesaj public important pentru antrenorul Dan Alexa!
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Dan Alexa, mesaj,
Data: 24 Septembrie 2019
Este a doua oară când Anamaria Prodan îi transmite un mesaj antrenorului Dan Alexa în public, pe contul ei de Instagram, după momentele cotroversate în care cei doi au fost implicați.

În vară, Anamaria a fost surprinsă când îl lovea pe antrenorul Astrei în plină figură. Conflictul dintre cei doi a fost îndelung discutat și mulți au pus sub semnul întrebării autoritatea lui Alexa în calitate de antrenor, în urma unui astfel de incident. De atunci, Anamaria a profitat de două ocazii pentru a-și arăta respectul și admirația pentru modul în care Alexa își face meseria. 

Prima dată a postat chiar din vacanță o fotografie și un text prin care arăta că era mândră de Dan Alexa după ce echipa acestuia ieșise victorioasă în fața FCSB:

"Echipa puternică, va iubesc, baieti! Dan Alexa este cel mai bun antrenor din Liga 1, să tineti minte!"


 
Iar recent a postat o fotografie cu Alexa în dreptul căreia a scris:
 
“Concluzie??? Până nu vine Alexa antrenor ... Dinamo nu câștigă nimic.”


Declarația a venit în urma meciului Astra Dinamo, care s-a terminat cu 3-2 . Alexa a ieșit victorios împotriva fostei sale echipe, Dinamo. Mai mult, la final, el însuși le-a amintit dinamoviștilor declarația pe care a dat-o în urmă cu aproape un an, când le-a dorit să nu mai câștige nimic până nu va fi el antrenor în Ștefan cel Mare.

Ruptura dintre Dan Alexa și o parte a galeriei lui Dinamo s-a produs în 2006, când acesta a plecat de la echipă. A fost luat în considerare anul trecut pentru postul de antrenor, dar acest lucru nu s-a concretizat. Atunci, Alexa a rostit ca un blestem: "Dinamo nu va mai câștiga trofee până nu ajunge Alexa acolo!". Iar cu postarea ei de pe Instagram, Anamaria Prodan nu face altceva decât să îi dea dreptate celui despre care spune că, dincolo de inevitabilele neînțelegeri, îi e prieten foarte apropiat. 

Pe PRO TV PLUS puteți urmări un interviu inedit cu Anamaria Prodan: 

FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN
Anamaria prodan
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO