Anca Dumitra a apărut într-un videoclip al unei piese care "rupea" topurile în anul 2010

Anca Dumitra a apărut într-un videoclip al unei piese care rupea topurile în anul 2010
Cum arăta Anca Dumitra în urmă cu 9 ani înainte să fie celebră
Citeste mai mult despre: Anca Dumitra, Las Fierbinti,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Decembrie 2019
Data actualizare: 12 Martie 2022
În urmă cu 9 ani, actrița din serialul "Las Fierbinți" a apărut într-un videoclip al unei melodii care "rupea" topurile muzicale.

Toată lumea o îndrăgește pe “Gianinuța” din Las Fierbinți, iar Anca Dumitra, actrița care o interpretează, are la fel de mulți fani. În vârstă de 32 de ani, Anca este una dintre cele mai discrete vedete din Romania, ținandu-și viața personală departe de paginile tabloidelor și de site-urile de scandal. 

Anca Dumitra a fost surprinsă în videoclipul piesei Temptation, a băieților David DeeJay și Dony, jucând rolul unui psiholog. Melodia a fost lansată în anul 2010 și i-a adus premiul lui David pentru cel mai bun DJ din România la acea perioadă.

Citește și Anca Dumitra împlinește 32 de ani: “De abia aștept să fiu mămică”

Actrița din "Las Fierbinți" a subliniat recent că serialul ”Las Fierbinți”, aflat la al 16-lea sezon, este doar o parte a carierei sale de actor de film și teatru. Anca Dumitra a jucat și încă mai joacă importante roluri dramatice, precum cel din spectacolul "Vrăjitoarele din Salem" (teatru) și cel din filmul "Doing Money", produs de BBC Two.

Ce s-a întâmplat cu David DeeJay și Dony 

În 2008 au Adi Cristian Colceru (David DeeJay) și Corneliu Constantin Donici ( Dony) alcătuiau una dintre cele mai de succes echipe muzicale, reușind să scoată hituri precum Sexy Thing, Nasty, Dream sau Temptation. Însă după 4 ani de succes, cei doi au decis brusc să rupă colaborarea din cauza unor mici neînțelegeri. 

În prezent, David Dejaay a ieșit din lumea muzicală, iar Dony a rămas cunoscut doar în studioul său din Constanța. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies