Anca Dumitra, dezvăluiri despre iubiții ei: „Am avut numai relații de lungă, lungă durată”

Anca Dumitra, dezvăluiri despre iubiții ei: bdquo;Am avut numai relații de lungă, lungă durată
Anca Dumitra a debutat în filmul „Copilăria lui Icar” (2009). FOTO: @ancadumitra
Anca Dumitra vorbește puțin despre viața privată, însă fanii ei vor să-l cunoască pe cel care îi aduce micul dejun la pat și o plimbă cu gondola la Veneția.

Deocamdată nu se va întâmpla asta, fiindcă actrița rămâne discretă în ceea ce privește acest aspect al vieții sale. Totuși, admiratorii actriței din Las Fierbinți s-ar putea bucura să afle că Anca Dumitra (32 de ani) a avut mai mulți Feți-Frumoși și toți au fost demni de numele personajului de basm.

Am avut numai relații de lungă, lungă durată. În prezent, sunt singură”, a dezvăluit actrița pentru Viva.

Nici personajul ei din serial, Gianina, nu e mai puțin curtată, bucurându-se de mulți pretendenți la mâna ei. Însă Gianina nu-i așa de discretă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Dumitra (@ancadumitra) on

Anul trecut a vorbit despre primul ei iubit, din perioada liceului, de care a fost nevoită să se despartă din cauza distanței care se crease între ei. Actrița luase decizia de a se muta, din Craiova la București, pentru a-și continua studile în actorie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”

A fost o tranziție firească, îndelungată: dorul de părinți, dorul de iubit de la vremea respectivă că, vorba aceea, perioada liceului se terminase, prima iubire. Din punctul ăsta de vedere, a fost dramatic”, a spus Anca Dumitra.

Fotografii: @ancadumitra/PRO TV

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Anca Dumitra, dezvăluiri despre iubiții ei: „Am avut numai relații de lungă, lungă durată”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies