Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinți) și-a bulversat fanii cu o fotografie. „Cine e tatăl?”

Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinți) și-a bulversat fanii cu o fotografie. Cine e tatăl?
Anca Dumitra a ajuns cu Gianina la sezonul 17 de „Las Fierbinți”. FOTO: @ancadumitra
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Februarie 2020
Data actualizare: 16 Februarie 2020
Nu prea știi când glumește și când iese din pielea personajului ei. Anca Dumitra și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu o fotografie în care pare însărcinată în cel puțin 7 luni.

Anca Dumitra și-a imaginat dintotdeauna că va avea mulți copii, însă, la fel ca în toate, pentru primul pas îi trebuie mai mult curaj. Actrița din serialul Las Fierbinți și-a bulversat puțin fanii cu ultima postare de pe Instagram. Unii a crezut că e însărcinată.

„Cine este tatăl?”, „Giani e, nu?”, „Perfect! Mergem împreună la grădi”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor care i-au urmărit postarea de pe Instagram. Anca Dumitra este pregătită să devină mamă și a ales un mod cât se poate de plastic pentru a arăta asta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anka Dumitra (@ancadumitra) on


În realitate, burtica de gravidă era falsă, o recuzită de serial. Personajul ei, Gianina, apare în această ipostază în episodul 30 din sezonul 16. Vezi episodul AICI!

„Tot timpul am spus că voi avea mulți copii, dar vorba cuiva foarte apropiat mie: fă-l pe primul și mai vorbim noi după aceea”, a dezvăluit Anca Dumitra, recent, la Vorbește lumea.

Actrița a mărturisit că acum 5 ani își dorea să aibă 5 copii, dar a decis că e mai bine să lase lucrurile să vină la vremea lor.

Vezi VIDEO mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!