Anca Țurcașiu, abdomen cu pătrățele la 52 de ani. Cum s-a filmat artista la piscină

Anca Țurcașiu, abdomen cu pătrățele la 52 de ani. Cum s-a filmat artista la piscină
Data publicarii: 05 August 2022
Data actualizare: 05 August 2022
  Pentru Anca Țurcașiu, timpul pare să stea în loc, căci la 52 de ani, artista arată și se comportă cu o exuberanță specifică unei puștoaice. Activă pe rețelele sociale, cântăreața rămâne aproape de fani prin numeroase postări, care redau scurte momente din viața ei personală și profesională, iar recent aceasta i-a luat pe urmăritorii ei cu ea la piscină.

Nu este un secret că Anca Țurcașiu deține o frumusețe atemporală și o siluetă invidiată de multe femei, iar cel mai recent clip al ei, filmat în costum de baie, demonstrează acest lucru.  Aflată la piscină, singură, vedeta le-a urat fanilor "Bună Dimineața" și le-a împărtășit că își va începe ziua cu o sesiune de înot în timp ce le arăta locul în care se află.

"Bună dimineața, cum e să ai o piscină doar pentru tine? E foarte frumos. Toată lumea merge la mare, normal. Iată ce frumos e, dar azi am ales să înot"... Sunt singură, singură, singură"

Bineînțeles, atenția fanilor a fost asupra artistei care a defilat grațios într-un costum de baie înflorat, din două piese, ce îi scotea în evidență abdomenul cu pătrățele, dar și picioarele tonifiate.

"Sunteți adorabilă și arătați superb", "Wow, absolut superbă și sexy", "Frumoaso, superb corp", au fost câteva dintre complimentele lăsate de fanii vedetei.

Sursă foto: Instagram


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies