Andia, artista care face furori pe YouTube, despre traumele prin care a trecut înainte de celebritate: „Fac terapie”

Andia, artista care face furori pe YouTube, despre traumele prin care a trecut înainte de celebritate: Fac terapie
Citeste mai mult despre: Andia, terapie,
Data publicarii: 28 Noiembrie 2022
Data actualizare: 28 Noiembrie 2022
Andia se numără acum printre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste de la noi din țară, dar înainte de a se bucura de faimă, tânăra a trecut prin mai multe etape dificile, care de multe ori au descurajat-o. Iată cele mai noi dezvăluiri făcute de cântăreața care a „rupt” topurile YouTube-ului românesc.

Diana Constantin, așa cum este trecută în buletin, a devenit foarte cunoscută după ce a lansat piesa „La nevedere”, care a strâns o cifră uriașă în doar trei zile de la lansare. Acum are un mare succes, însă a fost nevoită să treacă prin multe etape pentru a ajunge la această performanță. 

În urmă cu mai mulți ani, Andia a decis să participe la Vocea României, însă nu a reușit să ajungă în fața antrenorilor, fapt care a descurajat-o destul de mult, după cum a mărturisit în cadrul unui podcast realizat de Mihai Morar.

„Am mers la Vocea României pentru că voiam să mă lansez, dar nu am trecut mai departe. Nu am ajuns la audiții, am fost doar la prima probă și nu am mai ajuns și la a doua”, a mărturisit Andia pentru sursa citată.

Andia, terapie pentru dezvoltarea personală

Cunoscuta artistă a vorbit sincer și deschis despre dezechilibrul emoțional, motivul principal pentru care face și terapie. Pauzele și momentele de liniște sunt pentru Andia mai mult decât necesare, așa că de fiecare dată când are o stare negativă preferă să se retragă.

„Fac terapie pentru dezvoltarea mea personală. Atunci când simt că am o stare negativă, prefer să mă retrag. Îmi iau eu o pauză.

Consum emoția și după aia revin. Am început să-mi aleg momentele. Când mă simt bine, ies cât mai mult. Dacă sunt haos nu sunt fericită”, a mai spus Andia.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Pericolul ascuns din apa potabilă


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!